На Донеччині відбулося розведення військ

15:45 11 листопада 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: ukrinform.ua

У районі Богданівки й Петрівського в Донецькій області завершилось практичне розведення особового складу, озброєння та військової техніки.

Про це, як повідомили в понеділок, 11 листопада, в агенції «Укрінформу», розповів їй повідомив речник штабу ООС Олександр Штупун, котрий зазначив: «Закінчилась третя доба практичного розведення особового складу озброєння та військової техніки сьогодні о 12.00. Зараз відбувається верифікація проведених заходів Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ і з завтрашнього дня за графіком повинні початися заходи з пошуку та розмінування територій від вибухонебезпечних предметів».

Олександр Штупун запевнив: «Розведення відбувається дзеркально й з боку російсько-окупаційних військ. З ділянки розведення №3 відведено 42 військовослужбовця ЗСУ, три бойових броньованих машини та 48 одиниць стрілецької зброї. Сили ООС відійшли на один кілометр та зайняли заздалегідь обладнані позиції».

«Процес відведення реалізується в рамках досягнутих у попередні роки домовленостей у Мінську. Зокрема – протоколу від 5 вересня 2014 року, Меморандуму від 19 вересня 2014 року, а також комплексу заходів з виконання Мінських угод від 12 лютого 2015 року», – поінформували також речник.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів