На автомобільній дорозі Київ-Чоп розпочали ремонт ділянки Львів-Сколе

13:31 29 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

Роботи здійснюють від межі із Закарпатською областю.

«У середу, 28 жовтня, підрядник розпочав поточний ремонт ділянки Львів-Сколе автомобільної дороги загального користування державного значення Київ-Чоп», – повідомили сьогодні, 29 жовтня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Протяжність цього відтинку траси становить 12 кілометрів (690+000 км –702+000 км). Ремонтні роботи здійснюють від межі із Закарпатською областю. Про це повідомила заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак.

«У середу підрядна організація розпочала фрезерувальні роботи на цій ділянці. І вже цієї п’ятниці здійснюватиме влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону», – розповіла також Ірина Гримак.

Заступник голови Львівської облдержадміністрації також додала, що ремонт ділянки дороги Київ – Чоп став можливий за рахунок коштів від перевиконання загального обсягу платежів зі Львівської митниці. Зокрема, цьогоріч за рахунок додаткових митних надходжень на цю частину траси передбачено виділити 40 млн грн.

Ремонт ділянки Львів-Сколе здійснює ТОВ «Автомагістраль-Південь». Її загальна вартість – 76,9 млн. гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів