Сьогодні на автодорозі «Львів-Рава-Руська» загинули внаслідок ДТП двоє людей

09:32 5 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДАІ

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління ДАІ, за попередніми даними, житель Закарпаття виїхав на «Opel Vivaro» на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з «Fiat Doblo», керманич якого мешканець Жовкви, а також його дружина, котра була пасажиром цього авто, від отриманих травм загинули на місці події.

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили сьогодні, 5 грудня, про трагічну подію – у Львівській області в результаті ДТП загинули двоє людей. У повідомленні також конкретизують:

«Трагічна подія трапилася сьогодні, 5 грудня, близько 06.15 години на автодорозі «Львів-Рава-Руська» (62-й кілометр). Водій автомобіля «Opel Vivaro», житель Закарпаття, прямував у напрямку Львова. За попередніми даними, чоловік виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з іномаркою «Fiat Doblo».

Внаслідок ДТП керманич автомобіля «Fiat», мешканець Жовкви, та його дружина, яка була пасажиром цього авто, від отриманих травм загинули на місці події. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини автопригоди». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів