На автодорозі «Київ-Чоп» загинула внаслідок ДТП львів’янка

11:05 13 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління ДАІ й департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА, жінка раптово вийшла на дорогу поза пішохідним переходом.

У прес-службі обласного управління ДАІ сьогодні, 13 жовтня, що в Буському районі, на автодорозі «Київ-Чоп», внаслідок ДТП загинула 53-річна львів’янка. У повідомленні також конкретизують:

«Трагічна подія сталася цієї суботи, 11 жовтня, близько 20.25 години у селі Новий Милятин.  Водій автобуса «Mersedes-Benz 609D», що прямував у напрямку Львова до місця стоянки, скоїв наїзд на 53-річну жінку.

За попередніми даними, львів’янка раптово вийшла на дорогу поза пішохідним переходом. Від отриманих травм жінка померла дорогою до лікарні.   

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди. Проводяться слідчі дії. 

ДАІ закликає пішоходів бути надзвичайно обережними на дорозі, а у темну пору доби – використовувати на одязі світлоповертаючі елементи, аби інші учасники дорожнього руху могли вчасно помітити вас! Нагадуємо, відповідно до Правил дорожнього руху, пішоходам заборонено:

раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому чисті – на пішохідний перехід;

виходити на дорогу, не переконавшись, що немає небезпеки;

переходити проїзну частину поза «зеброю», якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження;

затримуватися та зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов’язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху;

рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку.

Також заборонено допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину дороги».

Своєю чергою, в департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації повідомили в понеділок:

«11 жовтня о 20.25 у с. Милятин Буського району на неосвітленій ділянці автодороги Київ-Чоп водій міжміського автобуса «MERSEDES-BENZ 609D», рухаючись, після закінчення роботи, в напрямку м. Львова до місця стоянки, скоїв наїзд на пішохода Емілію Ч., 1961 року народження, жительку м. Львова, яка раптово вийшла на проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП пішохід отримала важкі травми, від яких померла в кареті швидкої допомоги на місці події. Тіло загиблої доставлено до моргу Буської центральної районної лікарні. Попередня причина події – порушення пішоходом правил переходу автодороги. Проводиться дослідча перевірка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів