На автодорозі Червоноград-Броди загинули внаслідок ДТП двоє людей

01:00 12 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Ігоря Зінкевича в інтернет-мережі «Facebook»

Один зі загиблих був у камуфляжній формі.

Про це повідомили сьогодні, 12 грудня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, пише Dailylviv.com.

У неділю, 11 грудня, близько 21.00 неподалік селища Лопатин у Радехівському районі 38-річний водій маршрутного автобуса «Львів-Броди» скоїв зіткнення з причепом вантажівки ЗІЛ-130, який перевозив жом. На момент ДТП у салоні автобуса перебували шестеро пасажирів.

Двоє з них, 20-річний та 39-річний жителі Лопатина, загинули від отриманих травм на місці ДТП. Натомість водій автобуса й четверо пасажирів віком 17-56 років госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості до Бродівської районної лікарні.

Водій вантажного автомобіля, 40-річний житель Рівненської області, не постраждав. За  фактом цього ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, яка передбачає за порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинилозагибель кількох осіб, позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Раніше депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич повідомив на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», що один зі загиблих неподалік селища Лопатин був у камуфляжній формі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів