На автодорогах Львівщини загинули минулої доби двоє пішоходів

09:45 26 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

25 червня на автодорогах Львівщини зареєстрували 65 дорожньо-транспортних пригод, у чотирьох із них потерпіли люди – загинули двоє пішоходів, ще один пішохід та пасажир травмувалися.

Про це повідомили в середу, 26 червня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли, що, зокрема, у Львові зареєстрували минулої доби 43 дорожньо-транспортні пригоди.

«У Старосамбірське відділення поліції 25 червня о 21.47 надійшло повідомлення про автопригоду, в якій потерпіла людина. Водій вантажівки «ГАЗ-66», 58-річний житель одного із сіл району, на власному подвір’ї після розвантаження сіна, рухаючись заднім ходом, вчинив наїзд на 40-річного місцевого мешканця. Від отриманих травм чоловік загинув на місці пригоди», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«25 червня о 19.30 у селі Синьковичі на Жовківщині водій автомобіля «Ауді А4», 27-річний житель Сокальського району, скоїв наїзд на пішохода, 32-річного мешканця Жовківського району, який від отриманих травм помер на місці події», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів