На 31-му блокпосту на Луганщині проведено ротацію, – волонтер

21:48 3 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: telegraf/EPA

Громадський активіст і волонтер Олексій Мочанов повідомив також у понеділок, що «давно і щільно страхують наш пост і дорогу справа та зліва», «все реально під контролем».

Громадський активіст і волонтер Олексій Мочанов повідомив сьогодні, 3 листопада:

«Свіжа інформація по БП-31. Напишу не все, що знаю, а то, що можна.

На цю годину на блок-посту провели ротацію під прикриттям сил АТО, давно і щільно страхують наш пост і дорогу справа й зліва. Героїчних захисників 31-го вивели в тил на переформування, пост зайняла перевірена в боях військова частина з набагато більшим фронтовим досвідом, проводяться роботи по зміцненню позицій.

Землю свою тримаємо, зараз там спокійно, але ніхто з пацанів не розслабляється – не вчорашні, і службу з маневром знають. Налагоджують комунікацію і взаємодію з доданими силами, настрій бойовий і позитивний. Нерви у бійців залізні, підрозділ – теж.

Усіх родичів, друзів та однокласників гвардійців, які пішли на ротацію, прохання більше не турбуватися і не підривати інтернет текстами в стилі «пропалофсьо, пацановслівают, етоконец». Там зараз працюють і військовозобов'язані, і наші волонтери.

Все реально під контролем, на взводі, але без нервів – як на війні. Втрат немає, Ведмідь в правильній барлозі і під наглядом лікарів, рветься на волю і в бій.

Впораємося. Перемога буде за нами. Якщо не будемо очкувать й нити.

Віруючі – молимося. Атеїсти – тримаємо кулаки. Бути добру».

Олексій Мочанов написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», представник Нацгвардії заявив у понеділок сайту «Іnformator.lg.ua», що бійці на 31-му можуть не вистояти цю ніч без підкріплення, а журналіст Роман Бочкала повідомив: «Нацгвардія вивела з 31-го свій особовий склад на броньованих КрАЗ. Залишилася тільки 24-та бригада».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів