На 22 заклади у Львові склали протоколи про порушення карантину

11:31 30 червня 2020 р.

Фото до новини

Упродовж 27−29 червня моніторингові групи обстежили 1201 об'єкт, дали 91 попередження та склали 22 протоколи щодо закладів, які мали порушення карантинних обмежень.

Про це інформують у департаменті житлового господарства та інфраструктури.«Прошу всіх мешканців, які бачать порушення правил карантину: відсутність маски, більша кількість пасажирів, ніж сидячих місць у

транспорті, недотримання відстані між відвідувачами в закладах громадського харчування, відсутність контролю в торгових центрах, продавці без масок на ринку, не накриті продукти тощо. Як тільки ви бачите ті речі, я всіх прошу дзвонити за номером „102“ і повідомляти про такі порушення. На такі виклики буде виїжджати оперативна бригада поліції, актувати порушення і притягувати порушників до відповідальності», — зазначив заступник міського голови з питань безпеки міста Сергій Бабак.

Нагадаємо, раніше міська комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення щодо посилення роботи моніторингових груп для перевірки суб'єктів господарювання та міського транспорту на дотримання всіх карантинних заходів. Рейди проводитимуть щодня у посиленому режимі.

Нагадаємо, у Львові складено акти на стоячих пасажирів, пасажирів та водіїв без масок.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів