МЗС залишилося повернути з-за кордону ще 23 тисячі українців

16:30 20 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Дипломатам вдалося повернути з-за кордону додому понад 23 тисячі українців, але ще стільки потрібно евакуювати.

Про це, як повідомили в п’ятницю, 20 березня, в агенції новин «Укрінформ», заявив заступник міністра закордонних справ Єгор Божок, котрий зазначив: «Поки що нам вдалося надати можливість більше, ніж 23 тисячам українців повернутися з-за кордону додому. І все ще перед нами стоїть виклик щодо такої самої кількості людей – 23 тисячі ще треба повернути».

За словами Єгора Божка, тільки за вчорашній день повернулися вісім тисяч українців. При цьому він додав, що у середу-четвер було здійснено більш як 117 авіаперельотів за зниженими цінами.

Заступник міністра закордонних справ також повідомив: «Сьогодні маємо близько 42 запланованих рейсів з Єгипту, Німеччини, Великої Британії, Туреччини, Іспанії, Кіпру, ОАЕ, Австрії, Нідерландів, Бельгії, Домініканської Республіки, Ізраїлю, Литви, Швейцарії, Швеції та Франції. Крім того, люди найближчими днями зможуть повернутися в Україну потягами з Перемишля та Риги».

Як інформував «ЩЛ», працівники Держприкордонслужби спільно з представниками санітарно-карантинного підрозділу зустрічають на кордоні з Польщею, у Львівській області евакуаційні поїзди.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів