Митники оформили тисячне авто на «єврономерах»

14:48 10 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

Чернівецька митниця здійснила митне оформлення тисячного автомобіля «Nissan Qashqai» 2011 року випуску на «єврономерах».

Як повідомили в прес-службі Державної фіскальної служби України, його митна вартість становила понад 194,6 тис грн. До держбюджету громадянин сплатив майже 87,9 тисячі гривень, з яких добровільно сплачена сума в 8500 гривень через недотримання строків та умов митних режимів тимчасового ввезення або транзиту.

Загалом з 26 листопада до 10 грудня 2018 року, тобто з моменту першого оформлення транспортного засобу на іноземній реєстрації за новими правилами, до бюджету перераховано 65,8 млн. грн, економія громадян склала 38,6 млн. гривень. Митне оформлення автомобілів, які були ввезені в митних режимах тимчасового ввезення або транзиту, здійснено 19 митницями.

Найбільшу кількість автомобілів оформлено Чернівецькою митницею (438 одиниць) та Волинською митницею (260 одиниць). При митному оформленні 824 транспортних засобів, щодо яких порушені строки та умови митних режимів тимчасового ввезення або транзиту, сплачено сім мільйонів млн гривень. Ці кошти добровільно сплачені фізичними особами, яки є власниками такого транспортного засобу або уповноважені розпоряджатися ними та декларувати такі транспортні засоби, коштів у сумі, що дорівнює розміру 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (8500 гривень).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів