Можлива затримка зі зарахуванням коштів на ЛеоКарт. Львівавтодор пояснив причину

16:11 9 липня 2024 р.

Фото до новини

Водночас валідації проїзду транспортними та банківськими картками здійснюються у звичному режимі.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

У зв’язку з оновленням центрального програмного забезпечення системи е-квитка, зарахування коштів на баланс транспортних карток ЛеоКарт може відбуватися з певною затримкою. Водночас валідації проїзду транспортними та банківськими картками здійснюються у звичному режимі. Про це повідомили в ЛКП «Львівавтодор».

«Готуємось до впровадження пересадки для власників усіх транспортних карток ЛеоКарт. Для цього зокрема проводимо оновлення центрального програмного забезпечення системи е-квитка.  У зв’язку з цими роботами, зарахування поповнення балансу ЛеоКарт може відбуватися з певною затримкою.

Фахівці працюють для якнайшвидшого відновлення функціоналу поповнення. Перепрошуємо за незручності та дякуємо за розуміння», - зазначили у комунальному підприємстві.

Нагадаємо, у Львові з 1 липня тестують безоплатну пересадку у міському громадському транспорті. На цьому етапі послуга доступна для студентів, які мають студентську ЛеоКарт. Після завершення тестування пересадку відкриють для власників усіх ЛеоКарт. Коли саме запрацює ця послуга для усіх власників міських транспортних карток — буде повідомлено додатково.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів