Молдовани повернулися з Німеччини й Польщі додому через Львівщину

16:24 24 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники Мостиського загону оформили в пункті пропуску «Краківець» понад 240 іноземців, які поверталися на 20 транспортних засобах з Німеччини та Польщі додому транзитом через Україну

Про це повідомили у вівторок, 24 березня, у Держприкордонслужбі, де також розповіли: «Серед них більшість були громадянами Республіки Молдова, інші – Румунії. Крім дорослих, додому поверталися й діти».

«На українсько-польському кордоні прикордонники та представники Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Держспоживслужби виміряли температуру громадян та провели опитування щодо самопочуття. Після комплексу перевірочних заходів транспортні засоби з іноземцями у супроводі двох екіпажів Національної поліції України попрямували до українсько-молдовського кордону», – поінформували також у ДПСУ.

«Своєю чергою, 23 громадянина змогли учора повернутися в Україну з Республіки Молдова. З них 21 громадянин України та двоє громадян Молдови з посвідками на постійне проживання в Україні. Вони прибули в Молдову до початку введення заходів пов’язаних із запобіганням поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 та не мали можливості самостійно повернутися назад», – повідомили також у ДПСУ.

Як інформував «Щоденний Львів», «Укрзалізниця» призначила ще два поїзди Інтерсіті+ для перевезення українців з Польщі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів