Місцеві органи влади на Львівщині забезпечуватимуть порядок разом із міліцією й громадськістю

15:44 13 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Голова облдержадміністрації Олег Синютка заявив у понеділок: «Якщо буде перекрита дорога, то не лише правоохоронці повинні вирішувати це питання».

З метою збереження стабільної ситуації та недопущення конфліктів, які загрожуватимуть мирному населенню, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка доручив місцевим органам влади брати безпосередню участь у забезпеченні правопорядку спільно із представниками правоохоронних структур. Таке завдання керівник ЛОДА дав сьогодні, 13 липня, під час апаратної наради керівникам райдержадміністрацій, міських, сільських та селищних рад.

Олег Синютка зазначив при цьогму: «У ситуації, що склалась надзвичайно важливий якісний діалог та співпраця влади, правоохоронних органів та громадськості. Налагоджувати комунікацію і забезпечувати порядок правоохоронцям повинно допомагати керівництво районів, міст та сіл. Для прикладу, якщо буде перекрита дорога, то не лише правоохоронці повинні вирішувати це питання. До людей мають також вийти й керівники того населеного пункту, у якому виникла така проблема, і спільно шукати шляхи порозуміння».

Про це повідомили сьогодні, 13 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів