Міський голова Львова оскаржить рішення суду щодо структури ЛМР

15:48 17 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: pravoslavnews.com.ua

Про це повідомляє сьогодні, 17 лютого, її прес-служба.

Як повідомив їй міський голова Львова Андрій Садовий, готується апеляція на рішення Галицького районного суду щодо структури ЛМР. Він також конкретизував:

«Це рішення ми оскаржуємо і подаються документи в апеляцію. Специфіка Закону України «Про місцеве самоврядування» полягає у тому, що міський голова має виключне право на подачу нової структури і на подачу змін до структури. Депутати вирішили це право потрактувати по-своєму. 

Я буду мати дискусії з депутатами, щоби все-таки вони дійшли до розуміння важливості  затвердження нової структури в цьому варіанті, який подає міський голова, враховуючи певні зауваження депутатів. Це не означає міняти кардинально структуру. В тій структурі, яку я пропонував, є оптимізація чисельності, безперечно». 

Відтак, додає прес-служба, юридичне управління Львівської міської ради звертатиметься в Апеляційний адміністративний суд щодо рішення Галицького районного суду, яким суд відмовив в задоволенні позову про скасування ухвали щодо нової структури виконавчих органів ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів