Міський голова Львова обіцяє землякам навчання військовій справі з понеділка (відео)

19:18 3 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/theministryofdefence.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, Андрій Садовий запевнив: «До кінця тижня ми завершуємо організаційні питання. З понеділка оголосимо наступний план дій».


Як повідомили сьогодні, 3 вересня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, міський голова Львова Андрій Садовий повідомив у середу, цього тижня вирішать усі організаційні питання і з наступного тижня буде оголошено новий план дій щодо навчання військової справи та курсів надання першої медичної допомоги для мешканців міста. Дослівно він сказав із цього приводу таке:

«До кінця тижня ми завершуємо організаційні питання. Зараз ми працюємо з військовими, працюємо з медиками, і, я думаю, що з понеділка будемо оголошувати про наступний план дій.

У першу чергу, ми будемо працювати по наших великих підприємствах, бо там до роботи можна підійти організовано. Потім по структурах комунальної власності, але також і мешканці міста зможуть записуватися на такі курси, заповнюючи анкети, чи в інтернеті чи по телефону – все буде у відкритому доступі.

Тільки ми не зможемо зробити це для усіх охочих одночасно. Будуть формуватися групи, і почергово вони таке навчання будуть проходити, бо ситуація може бути надзвичайно непростою. Це військове навчання та навики надання першої медичної допомоги - це корисно знати всім, бо життя зараз дуже непередбачуване».

Натомість «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» інформує сьогодні, 3 вересня, в повідомленні «Усіх львів'ян навчать військовій справі та підготують до війни за свободу»:

«У Львові відкриються спеціальні оперативні курси, де кожен охочий зможе навчитися військовій справі, про це у своєму відеозверненні повідомив міський голова Львову Андрій Садовий, на якого нещодавно був скоєний замах. «У Львові найближчим часом влада спільно з військовими відкриють оперативні курси по навчання військовій справі. Кожен охочий зможе пройти елементарне навчання і отримати знання, необхідні на первинному етапі», – заявив Андрій Садовий.

Окрім того, він зазначив, що кожен українець почав усвідомлювати, що надії на швидку перемогу міняються на усвідомлення того, що попереду неймовірно напружена і довга боротьба. «Попереду війна, в якій кожному з нас доведеться докласти максимум зусиль для того, щоб нація не опинилася в рабстві», – зазначив Садовий та додав, що Путін мріє про знищення України».

Про це повідомляється в середу на сайті «Телевізійної служба новин».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів