Міський голова Львова анонсував ремонти доріг

16:00 21 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів про те, які ремонти доріг очікують на львів’ян наступного року.

Про це повідомили в понеділок, 21 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «В переліку об’єктів – вулиці Хуторівка, Шевченка, Бандери, Хмельницького».

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Ми маємо ще багато доріг, які потребують ремонту. Цього року хоче почати роботи на вулиці Шевченка, в першій частині, будемо мати сьогодні на цю тему мати велику нараду з департаментом житлового господарства, будемо мати розуміння щодо робіт наступного року».

Андрій Садовий також повідомив: «Ми стоїмо перед формуванням бюджету на наступний рік, важливо дати чіткі орієнтири. Завтра, швидше за все, я буду в Києві, запланована зустріч з прем’єр-міністром в рамках Асоціації міст, будемо говорити перед прийняттям державного бюджету, які будуть відносини держави і міст, враховуючи ті зміни, які планує уряд».

Міський голова також розповів: «Для мене особисто наступний рік має бути роком культури і масштабних ремонтів доріг. Ми додатково до тих коштів, які є у нас в бюджеті, залучаємо ще один мільярд 300 мільйонів гривень. Це кошти на багато об’єктів – це вулиці Хмельницького, Шевченка, Бандери, Пасічна тощо».

Андрій Садовий також запевнив: «2020 рік – це культура, ми маємо додатково 116 мільйонів гривень на різні культурні проекти, і ремонт и доріг. Цього року також почнемо ремонт вулиці Хуторівки. Ми на вулиці Хуторівці також будемо влаштовувати контактну мережу, фактично, з проспекту Червоної Калини можна буде доїхати до вулиці Наукової тролейбусом. Робіт заплановано дуже багато».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів