Міський бюджет Львова зазнав змін

17:15 3 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення «Про зміни до міського бюджету Львова на 2019 рік».

Про це повідомили у вівторок, 3 грудня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що запропоновані зміни озвучив директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук, який, окрім змін, передбачених проектом рішення, запропонував збільшити обсяг субвенції за полікованих хворих на 908,5 тисячі гривень від Яворівського і Стрийського бюджетів. А в зв’язку зі заміщенням вакантної посади, пропонується департаменту містобудування запропонував збільшити видатки на суму 104 тисячі гривень на оплату праці».

Олег Іщук також повідомив: «Оскільки згідно з Бюджетним кодексом на засіданні виконавчого комітету, за погодження з комісією фінансів і планування бюджету, ми можемо робити перерозподіл коштів, пропонується здійснити перерозподіл видатків на освіту. За рахунок економії коштів закладами освіти на оплату послуг з теплопостачання пропонується збільшити видатки дошкільним закладам освіти на закупівлю вікон і меблів на суму 736 тисячі гривень, на оплату поточних ремонтів на суму 740 тисячі гривень. садочкам і школам спрямувати один мільйон 42 тисячі гривень на придбання світло-відбиваючих жилетів для дітей, а на ремонт машин для шевченківського і залізничного відділу освіти – 40 тисячі гривень».

Директор департаменту фінансової політики ЛМР також запропонував здійснити перерозподіл видатків по охороні здоров’я на суму понад один мільйон гривень. Йдеться про збільшення видатків на відшкодування аптекам за ліки відпущені безплатно за рецептами, за рахунок зменшення видатків для лікарні швидкої допомоги.

Олег Іщук запропонував також здійснити перерозподіл видатків управлінню у справах дітей на суму 23,7 тисячі гривень – збільшити видатки на проведення поточного ремонту дитячому будинку сімейного типу на вулиці Драгана. Крім того, згідно з розпорядження обласної адміністрації про перерозподіл субвенції державного бюджету, збільшується обсяг субвенції для міського бюджету на суму 28 мільйонів 180,7 тисячі гривень для надання пільг і субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг.

Як інформував «Щоденний Львів», виконавчий комітет ЛМР також ухвалив три рішення у сфері містобудування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів