Міська автобусна мережа Львова поповниться двома новими маршрутами

18:55 8 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Виконавчий комітет міської ради запланував відкрити у Львові автобусні маршрути №55 та №56.

Сьогодні, 8 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни у додаток до рішення виконавчого комітету №809 від 02.09.2011р. «Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів загального користування», що передбачають відкриття ще двох автобусних маршрутів до Збиранки та до Великих Грибовичів. 

Так, заплановано відкрити маршрут №55 (село Збиранка – вулиця Замарстинівська – проспект Чорновола – вулиця Варшавська, 191 – проспект Чорновола – вулиця Замарстинівська – село Збиранка) та №56 (село Великі Грибовичі – вулиця Хмельницького – вулиця Грінченка – вулиця Грінченка, 44 – вулиця Грінченка – вулиця Хмельницького – село Великі Грибовичі). Як зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко, на обслуговування цих маршрутів буде оголошений конкурс.

«Якщо ці маршрути будуть цікаві для перевізників і вони подадуть заявки на участь у конкурсі, то автобуси поїдуть за цими маршрутами не раніше, ніж через півтора місяця», – додав Ігор Собенко. Про це повідомили сьогодні, 8 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів