Міністр оборони оголосив сувору догану генералу

16:40 26 січня 2017 р.

Керівник військового відомства «вказав одному з присутніх представників вищого офіцерського складу на неприпустиму поведінку та попросив його вийти із зали для нарад».

«Міністр оборони України, генерал армії України Степан Полторак, вказав одному з присутніх представників вищого офіцерського складу на неприпустиму поведінку та попросив його вийти із зали для нарад. Внаслідок чого на останнього накладено дисциплінарне стягнення – «сувора догана», – повідомили сьогодні, 26 січня, в прес-службі Міноборони.

Натомість радник заступника міністра оборони й міністра інформполітики Аліна Фролова розповіла на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Щойно Полторак на засіданні Комітету реформ МОУ звільнив генерала, який спав. З формулюванням «про які реформи може йтися, якщо генерали сплять».

Прізвище генерала Аліна Фролова не назвала. Тим часом у коментарях під її повідомленням зауважили: «Може, цей генерал щойно повернувся з бою! Чи з чергування, чи, може, у нього хтось хворий і вiн усю нiч у лiкарнi не спав».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів