«Міністр енергетики сказав – вимикати світло не мають права», – міський голова Львова

16:15 11 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: portalnews24.com

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Андрій Садовий запевнив, що спілкуватиметься з міністерством енергетики щодо відімкнень світла.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 11 грудня, «Щоденному Львову» – Андрій Садовий запевнив, що спілкуватиметься з міністерством енергетики щодо відімкнень світла. У повідомленні також цитують сказане Андрієм Садовим із цього приводу:

«Міністр енергетики сказав, що вимикати світло не мають права, а всіх, хто це робить, будуть карати. Я після цього мав розмову з паном Матвіїшином, який запевнив, що підстав для відімкнення нема.

Але я розумію, що кожного дня виникають ті чи інші аварійні ситуації. Наші мережі, на жаль, не модернізовують, як би це мало бути в ідеалі.

Питання приватизації Обленерго у наші державі, на мою думку, було зроблено не правильно. Ми цей ресурс, який створювався цілим поколінням, віддали у приватні руки за дрібні гроші і сьогодні ми не бачимо тих інвестицій, які б мали ввійти. Це також питання до держави щодо подальшої політики в галузі енергетики.

Якщо міністр сказав слово, повинен його тримати. Я сьогодні попробую з ним поспілкуватись по цьому питанню».

Як інформував «ЩЛ», «Львівобленерго» попередило, що й сьогодні відмикатиме струм, на «Львівобленерго» подають до суду через несанкціоновані вимкнення струму, у Львівській обласній раді повідомили, що в понеділок, 15 грудня, відбудеться розширене засідання її президії, в рамках якого розглянуть питання стосовно вимкнення електроенергії споживачам.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів