Мінінфраструктури планує будівництво нової автодороги «Львів-Херсон» (відео)

09:45 6 вересня 2016 р.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян анонсував: «Цього року ми повинні провести тендерні процедури і наступного року приступити до будівництва великої європейської магістралі, яка з'єднає Львів і Херсон».

Мінінфраструктури планує будівництво нової сучасної автодороги «Львів-Херсон». Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян в ефірі «5 каналу».

Зокрема він зазначив в телеінтерв’ю: «Цього року маємо 19 мільярдів, нам вистачило десь порядку 1000-2000 кілометрів доріг капітального їх відновити і зробити так званий «ямковий» ремонт в 60% по всій країні Якщо нам вдасться отримати подвоєну суму, ту, що обіцяє прем'єр-міністр, ми зможемо почати системне будівництво в Україні». 

Володимир Омелян додав: «Зокрема, цього року ми повинні провести тендерні процедури і наступного року приступити до будівництва великої європейської магістралі, яка з'єднає Львів і Херсон. Це абсолютно відповідає новій ситуації, в якій опинилася Україна з транзитом, коли в нас припинився транзит з Росії фактично і йде зараз із наших південних портів у західну Європу, в Європейський Союз. Саме для цього і будується ця дорога».

Про це повідомили сьогодні, 6 вересня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів