За лічені години мешканці Сокільників зібрали гроші на 3 квадрокоптери, замість збитих Росією. Вони вже на фронті

15:50 20 лютого 2022 р.

Фото до новини

Три дні тому голова ГО "Зручна громада" Уляна Солонюк закликала мешканців Сокільників зібрати гроші на два квадрокоптери для взводу безпілотних авіаційних комплексів розвідувальної роти 56-ї окремої мотопіхотної Маріупольської бригади у складі Збройних сил України, збитих 17 лютого під час потужного бою з російськими окупантами. Небайдужі люди купили три.

Про це пише пише Dailylviv.com, посилаючись на повідомлення Уляни Солонюк.

"Доки я писала вчорашній допис, вагаючись чи варто публічно звертатись за підтримкою, небайдужі сокільничани і просто хороші люди, які підтримують Армію України, оперативно купили для наших хлопців квадрокоптер DJI  FPV Combo з додатковою батареєю і карткою пам'яті, який буде виконувати бойові завдання від завтра в районі Авдіївки",- повідомила Уляна Солонюк.З

а її словами, через годину інші сокільничани і небайдужі люди купили ще один квадрокоптер DJI FPV Combo з додатковою батареєю.

"Ввечері зателефонували підприємці, які також хотіли долучитись до купівлі квадрокоптерa для війська.Сьогодні підприємці Сокільників купили для наших хлопців на передовій ось цю круту пташку,  DJI Mavic 3 Fly More Combo (в понеділок вона вже буде літати в небі). Вартість 3-ох вищевказаних квадрокоптерів зі знижкою, яку зробив продавець, становила понад 173 000 грн",- зазначила сокільничанка.

Вона також повідомила, що вся передана техніка буде офіційно по

ставлена на облік 56 бригади і мені для оприлюднення передадуть копію відповідного акту.

"Фотозвіти будуть оприлюдненні відразу після отримання техніки.

Повірте, вся ця техніка потрапить до професіоналів своєї справи і допоможе їм.

Докладний звіт за витратами буде оприлюднений 21.02", - повідомила Уляна Солонюк.

Наприкінці вона  додала хорошу новину з фронту:

"Військові - в прекрасному гуморі, повні сил та енергії відправляють ворожу техніку за потрібною адресою... Наші хлопці навіть з 1 квадрокоптером, який у них залишився після вчорашнього бою, сьогодні ( DL - 18 лютого) знищили 2 ворожі танки та 2 міномети".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів