Медики продовжують боротися за життя бійця зі Львова

14:15 20 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/Сергій Риженко

Дніпровські медики продовжують боротися за життя 48-річного львів’янина, пораненого 18 травня біля селища Кримське в зоні проведення ООС.

Про це повідомив на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарня Сергій Риженко, який також розповів: «Дуже важко бачити, відчувати, розуміти і рятувати приречених. Сьогодні вранці провели консиліум. Після чотиригодинної операції ледь помітні поліпшення, з’явилися реакції на зовнішні подразники. Уже кома І, сопор. Роман дуже хоче жити, він з нами. Ми всі в Мечникова не втрачаємо надії»

Роман отримав поранення біля селища Кримське о другій годині ночі 18 травня. Куля влучила у лоб. Вхідний отвір над правим оком. Вихідний – з лівої скроні.

«Родом Роман зі Львова. У свої 48 не залишив передової. Вхідний отвір над правим оком. Вихідний – із лівої скроні», – зазначав Сергій Роженко раніше.

Найкваліфікованіші лікарі під керівництвом Юрія Скребца намагалися врятувати життя.  Військові лікарі створили диво, доставивши його живим. Операція Романа тривала понад три години.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів