Матч Ліги Європи у Львові завдав клопоту сотням поліціянтів

13:15 24 листопада 2016 р.

Правоохоронці звертаються до вболівальників з проханням приїжджати на стадіон завчасно, аби не створювати черги та дотримуватись правил поведінки на стадіоні під час перегляду матчу.

У прес-службі обласного управління поліції нагадали в четвер, 24 листопада, що сьогодні о 20.00 на стадіоні «Арена Львів» розпочнеться матч групового етапу Ліги Європи між донецьким «Шахтарем» і турецьким «Коньяспором». За даними правоохоронців, його переглядатимуть на «Арені Львів» матч близько дванадцяти тисяч вболівальників, з них близько восьмисот – футбольні фанати з Туреччини.

Відтак публічну безпеку у місті та поблизу стадіону пильнуватимуть більше семисот правоохоронців – працівники підрозділів Львівського обласного управління поліції та управління патрульної поліції Львова. Правоохоронці звертаються до вболівальників з проханням приїжджати на стадіон завчасно, аби не створювати черги та дотримуватись правил поведінки на стадіоні під час перегляду матчу.

Поліціянти попереджають про речі, заборонені до пронесення у чашу стадіону, які у вболівальників при вході перевірятимуть стюарди, а також про неприпустимість перебування у публічному місці у стані алкогольного сп’яніння. Працівники поліції нестимуть службу по охороні публічного порядку на території поблизу стадіону «Арена Львів», особливу увагу також приділять центральній частині міста, автобусним станціям та залізничному вокзалу, куди прибуватимуть вболівальники.

У прес-службі Львівського обласного управління поліції також повідомили: «У випадку, якщо Ви стали очевидцем або жертвою протиправних дій, звертайтесь за допомогою до правоохоронців або повідомляйте про такі випадки на оперативну лінію 102».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів