Листи Георгія Ґонґадзе його матері зникли?

19:35 27 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: kyivpost.com

Брат покійної каже: «Як тільки Леся померла, якісь незнайомці вперто проривалися до її кімнати».

Журналіст Юлія Ліпіч розповідає в сьогоднішньому номері київської «Газети по-українськи»: «Після смерті матері зниклого журналіста Георгія Ґонґадзе – Лесі – її родичі не можуть знайти листів, які їй надходили від сина.

«Омбудсмен Ніна Карпачова хотіла повезти їх на експертизу. Леся ті листи брала із собою у Верховну Раду, до генерального прокурора, але нікому не давала до рук, – розповідає Богдан Корчак (братЛесі Ґонґадзе). – Перед смертю склала всі документи в картонну коробку. Просила, аби забрав їх до себе додому. Забув, залишив на столі у сестриній комуналці. Тепер не знаю, чи все на місці. Як тільки Леся померла, якісь незнайомці вперто проривалися до її кімнати. Заповіту на документи, очевидно, сестра не залишила. Квартиру в Грузії переписала внучкам Нані та Соломії».

Леся Ґонґадзе померла 30 листопада о четвертій ранку в комунальній квартирі. Понад рік хворіла на лейкемію. Від госпіталізації відмовлялася. Сама собі робила уколи».

Яке повідомляв «ЩЛ», Леся Гонгадзе виходила десятки дітей із церебральним паралічем, а поховали її на Брюховицькому цвинтарі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів