Львів’янин зареєстрував петицію про ремонт вулиці Топольної

16:28 30 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/comfycity.lviv

Спільнота «Зручне місто» закликає підтримати електронну петицію.

На сторінці спільноти «Зручне місто» в інтернет-мережі «Facebook» повідомили у вівторок, 30 липня: «Людоньки, потрібна допомога! Навіть якщо ви там не живете! Підпишіть петицію про ремонт вулиці Топольної в Шевченківському районі. Громада хороша, активна, але там мало мешканців і самим голоси їм зібрати важко. Долучайтесь, підписуйте і робіть репости!

«Підписувати петиції потрібно за допомогою Bank ID, це безпечно. Через введення логіна і пароля не працює», – поінформували також у спільноті «Зручне місто»

Автор петиції «Ремонт вулиць Топольної й Гордієнка та Топольних провулків» Михайло Лишак розповів: «Вулиця Топольна є важливою районною транспортною розв'язкою котрою щодня користуються сотні автомобілів. Ця дорога сполучає мешканців мікрорайону Голоско з вулицями Замарстинівська й Мазепи. Щодня нею користуються учні ліцею №81, відвідувачі природнього джерела Спартак, відвідувачі місцевого кладовища, дачники та мешканці Голоско. Вулиця Топольна – центральна алея мікрорайону Голоски».

«На сьогодні, як і 40 років тому, на цій вулиці немає покриття. В дощ тут потоп, в суху погоду туман з пилюки, суцільне болото. Для нас (мешканців Голосок, брюховичан, мешканців вулиці Мазепи) це надзвичайно важливе питання, яке потребує нарешті вирішення», – поінформував також Михайло Лишак.

Автор петиції також закликає: «Просимо підтримати нас та закласти на 2020-й бюджетний рік кошти на ремонт вулиць Топольної й Гордієнка та Топольних провулків згідно проектно-кошторисних документацій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів