Львів’янин зареєстрував петицію про покращення інфраструктури

15:15 21 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: e-dem.in.ua

Львів’янин Валерій Совицький зареєстрував петицію «Покращення вело- та пішохідної інфраструктури на вулиці Липинського».

Валерій Совицький зазначив у петиції«Покращення вело- та пішохідної інфраструктури на вулиці Липинського»: «Відомо що вздовж вулиці Липинського від кільця Богдана Хмельницького і до кільця Чорновола проведено велодоріжки в двох напрямках. Наразі ліва велодоріжка (та, що в напрямку вулиці Хмельницького) знаходиться в доволі поганому стані через велику кількість в'їздів-виїздів прилеглих територій та суміжних вулиць».

«Такі з'їздити з головної вулиці підвищують небезпеку для пішоходів, а також велосипедистів через дуже обмежену видимість. Потрібно більшість таких в'їздів перебудувати таким чином щоб рівень пішохідних переходів та вело переїздів був на рівні велодоріжки та пішохідного переходу, а для автомобілів була обладнана відповідно естакада. Вимога цієї петиції – про обладнання такої конструкції вздовж вулиці Липинського на лівій і правій велодоріжках», – розповів також автор петиції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів