Львів’яни захищатимуть о 17:00 бруківку

13:25 7 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

Громада запідозрила, що «родзинка» їхнього міста поїде на облагородження палаців сучасних вельмож.

«Для мешканців Львова бруківка – не тільки зброя пролетаріату, але ще й родзинка міста, за яку вони готові поборотись із чиновниками», – повідомили сьогодні, 7 грудня, на соціальному порталі «Страйк», де також поінформували:

«На вулицях в районі «Підзамче», що на початку 20-го сторіччя було робітничим районом, де проживали бідні євреї та українці, влада вирішила забрати стару ще австрійську бруківку та закатати дороги асфальтом. Це не сподобалось місцевим мешканцям, які запідозрили, що бруківка поїде на облагородження палаців сучасних вельмож.

Днями на знак протесту мешканці перекривали дорогу, а сьогодні, 7 грудня, йдуть до міської ради міста Львова на розмову з чиновниками. Журналіст Марічка Жук написала на своїй сторінці в соціальній мережі «Facebook» Львів! На Підзамчe зняли бруківку і стeлять асфальт. (Замарстинівська, Хмeльницького, Гайдамацька). Громада збирається стосовно цього сьогодні в Ратуші о 17:00 у 341 кабінeті. Просять щоб хтось приїхав з журналістів і кажуть, що район Підзамчe їм оголосили нe історичною частиною міста. Контакти напишу у приват. Бруківку поки ніхто нe вкрав — вона на купі біля дороги». 

Про це поінформували сьогодні, 7 грудня, на соціальному порталі «Страйк».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів