Львів’яни заборгували за житлово-комунальні послуги понад 44 млн. грн

09:30 13 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: galnet.org

Торік за них узагалі не розраховувалися 620 мешканців.

Про це повідомили прес-службі міської ради в департаменті економічної політики. За її інформацією, в січні третина львів’ян скоротила свої борги, натомість понад 60% навпаки – наростили.

А станом на початок лютого мешканці Львова вже заборгували за житлово-комунальні послуги 44 млн. 170 тис грн. Причому 620 мешканців міста взагалі не здійснювали торік оплату за житлово-комунальні послуги. Загальна сума їх боргу – понад 5 млн. грн.

Ще понад 3,5 тисячі мешканців мають заборгованість більше 3 тисяч грн., а загалом вони заборгували 33 млн. грн. Найбільшу суму заборгованості за житлово-комунальні послуги погасили ті львів'яни, які проживають у Личаківському районі.

Один із боржників виплатив понад 19 тисяч грн. щойно після того, як дізнався, що його квартиру можуть виставити на аукціон. Загалом у січні цього року третина мешканців-боржників зменшила суми непроплат, проте понад 60% її наростили. Відтак Львівська міська рада звертається до мешканців із проханням вчасно та в повному обсязі здійснювати оплату житлово-комунальних послуг, що дозволить ефективно працювати комунальним підприємствам, які їх надають.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів