Львів‘яни заборгували за комунпослуги понад 45 млн.

17:27 12 вересня 2013 р.

Фото до новини

Тільки у Франківському районі – 31 позов на виселення тих, кому немає чим розрахуватися

За інформацією департаменту економічної політики, львів’яни заборгували за водопостачання, теплопостачання й квартплату понад 45 млн. 526 тис. грн. Переповідаючи це, прес-служба міської ради додає:

«На розгляді у суді станом на сьогодні перебуває 31 позов Франківської районної адміністрації на виселення мешканців через заборгованість за комунальні послуги понад 10 тис. грн». За цими позовами загальна сума заборгованості складає понад 362 тис грн.

А голова Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор розповів такі подробиці:

«Останній приклад – мешканці квартири на вул. Стрийській, які заборгували за компослуги понад 78 тис. грн. В червні суд постановив виселити цих мешканців, виконавча служба розпочала процедуру виконання цього рішення. Однак мешканці звернулись до нас із мировою угодою, тож станом на сьогодні вони виплатили повністю увесь борг та залишились жити в своїй квартирі.

Практика показує, що такі судові справи тривають дуже довго, однак якщо люди мають велику заборгованість та родичів, які мають житло, суд здебільшого стає на сторону районної адміністрації. Тому ми закликаємо мешканців вчасно оплачувати житлово-комунальні послуги, щоб таких ситуацій було якомога менше».

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів