Львів’яни відправили допомогу в зону АТО

17:50 11 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: kapelanstvo.com.ua

Наших захисників пригощатимуть кулішем, даруватимуть духовну літературу та українську символіку, організовуватимуть конкурси, проводитимуть музичні концерти, відвідають дитячі будинки та сиротинці.

«Від Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла Львівської архиєпархії УГКЦ на вулиці Театральній у Львові вирушив вантажний автомобіль із продуктами та речами першої необхідності у зону АТО», – повідомили сьогодні на інформаційному порталі пасторального та соціального служіння капеланів Львівської архиєпархії УГКЦ, де також розповіли подробиці:

«Допомогу бійцям організували душпастирі храму та волонтери за підтримки Львівських меценатів та доброчиців. Серед речей – автомобільні шини, засоби гігієни, мішки з різноманітними крупами, ящики з печивом, кава, чай та інше.

На щасливу дорогу військових та волонтерів благословив голова «Центру Військового Капеланства» та настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла Львівської архиєпархії УГКЦ отець Степан Сус. Допомогу організовано в рамках акції «Єдина Соборна Україна», яка присвячена 20-тій річниці прийняття Конституції України.

У рамках поїздки заплановано низку заходів у містах на сході країни, в яких дислокуються підрозділи Ззбройних Сил та міністерства внутрішніх справ України. Зокрема, наших захисників пригощатимуть кулішем, даруватимуть духовну літературу та українську символіку, організовуватимуть конкурси, проводитимуть музичні концерти, відвідають дитячі будинки та сиротинці».

Про це повідомили сьогодні, 11 червня, на інформаційному порталі пасторального та соціального служіння капеланів Львівської архиєпархії УГКЦ «Капеланство.info».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів