Львів’яни співпрацюватимуть із Корнінгом

14:45 11 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У п’ятницю, 11 жовтня, відбулося урочисте підписання Галицьким районом Львова та містом Корнінг (штат Нью Йорк, Сполучені Штати Америки) Протоколу намірів провадження співпраці між містами-побратимами.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «У 1987 році був підписаний перший договір про побратимство між Львовом та Корнінгом».
Голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля  зазначив: «Корнінг неодноразово допомагав Львову. Так, мешканці Корнінга надали велику матеріальну допомогу потерпілим у Скнилівській трагедії. Ми пам’ятаємо, як вони допомогли Львівській бібліотеці УТОС – передали папір для написання книг шрифтом Брайля, аудіокасети і плеєри для вивчення англійської мови. Корнінг надавав допомогу медичним закладам, розташованим у Львові. Сподіваємося, що наша співпраця отримає новий імпульс».

«Корнінг – невелике місто в штаті Нью-Йорк, відоме компанією з виробництва технічного скла та всесвітньо знаменитим музеєм скла, а також компанією «Schwizer Aircraft та Національними музеями конструювання планерів та військових літаків», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів