Львів’яни не отримують водопостачання на ще 23-х вулицях і двох площах

11:40 12 листопада 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: tvoemisto.tv

Працівники «Львівводоканалу» ліквідовують витік на вулиці Шеремети й розпочали ремонтні роботи на вулицях Рибній і Варшавській.

Про це повідомили у вівторок, 12 листопада, на порталі «Гарячої лінії міста», де також розповіли, що через витік позбавлені до 15:01 водопостачання вулиці Грабова, Замарстинівська, Лінкольна, Міртова, Плющова, Райніса, Сеньковича, Сріблиста, Уманська, Хмільова, Шеремети, Шполянська й Топольна,

Натомість через ремонтні роботи на вулиці Рибній не отримуватимуть до 15:00 водопостачання вулиці Насипна, Піша, Рибна й Чорноморська та площі Вічева й Звенигородська.

Своєю чергою, через ремонтні роботи на вулиці Варшавській позбавлені до 17:00 водопостачання вулиці Кошиця, Масарика, Окуневського, Панча, Сосюри й Струмок.

Як інформував «Щоденний Львів», через заміну вхідної арматури й встановлення електронних витратомірів позбавлені до 17:00 водопостачання всі будинки вулиці Китайської, через витік на вулиці Скнилівській позбавлені до 13:00 водопостачання вулиці Землеробна й Скнилівська, а через витік на вулиці Навколишій не отримуватимуть до 13:30 водопостачання вулиці Базальтова, Бігова, Гранітна, Дубова, Курінна, Лебедина, Лодія, Навколишня, Над’ярна, Полуднева, Січова й Тракт Глинянський. Натомість через заміну вхідної арматури й встановлення електронних витратомірів на вулиці Архипенка позбавлені до 12:01 водопостачання всі будинки вулиці Тарнавського.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів