Львів’яни допомогли правоохоронцям затримати грабіжників

10:28 30 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Начальник Львівського облуправління поліції відзначив чотирьох львів’ян за допомогу в затриманні зловмисників

Про це повідомили в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Начальник Головного управління поліції Львівщини Василь Віконський вручив відзнаку за проявлену мужність та громадянську позицію 21-річній львів’янці, яка допомогла правоохоронцям затримати зловмисника, причетного до скоєння пограбування».

«В одному з магазинів, розташованому на вулиці Пулюя у Львові, невідомий чоловік заволодів товаром і намагався втекти. Незважаючи на те, що зловмисник чинив опір, дівчина-касир разом з небайдужими громадянами утримували його до приїзду поліцейських. Очільник поліції Львівщини Василь Віконський подякував жінці за проявлену мужність та громадянську позицію», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Крім того, Василь Віконський відзначив 25-річного львів’янина, а також 42-річну львів’янку та її 20-річну доньку. Учасник АТО, студент одного з львівських вищих навчальних закладів, впізнав зловмисника, причетного до поранення пасажира трамваю, й разом з товаришами затримав його, після чого передав поліцейським. А жінка з донькою, повернувшись додому, виявили у квартирі злодія, та утримували його до приїзду правоохоронців», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів