Львів’яни долучаться до Всеукраїнської акції

16:40 6 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: tribuna.pl.ua

У неділю, 8 грудня, о 13.00. перед міською Ратушею Львова розпочнеться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

Про це повідомили в п’ятницю, 6 грудня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що акцію організовують Львівська міська рада спільно з Головним управлінням Національної поліції у Львівській області та управлінням патрульної поліції Львівської області у межах щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Представники національної поліції, соціальних служб та громадських організацій роз’яснюватимуть людям про те, як вберегтися від домашнього насильства, говоритимуть про протидію вчиненню подібних злочинів, про центри, де можна отримати правову допомогу, соціалізацію жертв насильства та багато іншого. Завершать акцію спільним флешмобом.

В управлінні «Служба у справах дітей» ЛМР пояснили: «Хочемо привернути увагу громадськості до проблеми запобігання та протидії домашнього насильства, а також активізувати діяльність державних, міських установ і громадських об’єднань задля поєднання зусиль щодо захисту прав людини та дитини. Окрім того, проведення таких інформаційних кампаній підвищує обізнаність населення щодо попередження насильства в сім’ї, жорсткого поводження з дітьми».

Як інформував «ЩЛ», у Львові мобільно реагуватимуть на насильство.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів