Львів’янка загинула вночі внаслідок пожежі

11:10 11 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

У п’ятницю, 11 жовтня, о 05:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому цегляному житловому будинку 76а на вулиці Варшавській у Львові.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли: «До місця виклику негайно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи Львова. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон будинку йшов дим».

«Через сильне задимлення та високу концентрацію продуктів горіння, вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. В одній з кімнат було виявлено власницю 1952 року народження, яку рятувальники винесли на свіже повітря та передали працівникам медичної допомоги. Жінка від отруєння продуктами горіння померла», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Пожежу локалізували о 05:31, а ліквідували о 05:45 у складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 25 квадратних метрів, дах на площі п’ять квадратних метрів, пошкоджено стіни на площі 30 квадратних метрів. До ліквідації пожежі були залучені 11 рятувальників і чотири одиниці спецтехніки», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів