Львів’янка загинула під колесами власної автівки (оновлено)

14:40 4 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: wikimedia.org

Іномарка скотилася з підвищення на жіннку, яка відпочивала на березі озера.

45-річну львів'янку розчавив легковий автомобіль «Ford Сourier» . Машина скотилась на жінку, коли та намагалась її зупинити. 

Львів'янка разом із чоловіком приїхали відпочивати на озеро в селі Заріччяв  Жидачівському районі. Розклали намети. Близько шостої ранку чоловік підійшов до авта.

Віталій Мельничук зі Жидачівської поліції розповів: «Захотів щось із машини взяти. Підійшов до авта, воно стояло під уклоном. Коли гримнув дверима аби зачинити, машина покотилася вниз. Це побачила дружина. Вона вирішила зупинити автомобіль руками, стала навпроти нього. Але іномарка наїхала на жіку». 

Автомобіль наїхав на жінку повністю та просто розчавив їй грудну клітину. Чоловік викликав медиків, але помогти вони вже нічим не змогли. Львів'янка померла на місці. 

Зараз за фактом смерті жінки поліція відкрила кримінальне провадження – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого. З'ясовує всі обставини події.

Про це повідомили сьогодні, 4 липня, в київському інтернет-виданні «Gazeta.ua». Раніше в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції розповіли в понеділок.

«На Львівщині жінка загинула від наїзду власного автомобіля. Іномарка скотилася з підвищення на львів’янку, яка відпочивала на березі озера.

До Жидачівського відділення поліції надійшло 3 липня повідомлення від медиків районної лікарні про те, що під час надання медичної допомоги в лікарні померла 45-річна львів‘янка, яку каретою швидкої допомоги було доставлено з множинними травмами грудної клітки. Правоохоронці встановили, що 3 липня, близько 06.00, на березі озера між селами Іванівці та Заріччя Жидачівського району, припаркований на схилі автомобіль «Ford courier» самовільно скотився і наїхав на жінку.

Травмовану жительку Львова було доставлено до лікарні, однак отримані ушкодження виявилися несумісні з життям. Іномарка належала постраждалій.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого). Всі обставини події розслідуються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів