Львів’янка вимагає каналізувати Білогорщу

14:48 27 листопада 2019 р.

Білогорща

Білогорща
Фото: lviv.sq.com.ua

Наталія Кузьма зареєструвала електронну петицію, в якій вимагає каналізувати Білогорщу.

Автор петиції нагадала, що вже 40 років мікрорайон Білогорща є частиною Львова. Десятки років мешканці чекають здійснення обіцянки представників влади про проведення каналізації.
Білогорщани змушені користуватись септиками та вигрібними ямами. Єдиний спосіб мати воду – це качати її з криниць чи бурувати скважини. Отримана вода є поверхневою і, часто, не придатною до вживання.
Останні роки через засухи і розростання масиву – криниці всихають. Проведення каналізування і водопостачання стає питанням задоволення найнеобхідніших базових потреб людей.
Гроші витрачають, гроші зникають, каналізації нема. На сьогодні витрачено мільйон гривень на виготовлення документації з прокладання інженерних мереж.
Мешканці чують сотні обіцянок влади. Гроші закладають, а потім – з незрозумілих причин – кошти з рахунку зникають. Роботи не починаються.
З кожним роком вартість проведення каналізації зростає. Немає каналізації – не ведеться ремонт доріг та бокових вулиць, тротуару та зупинок громадського транспорту.
З напряму села Зимна Вода планують провести дорогу, яка зробить Білогорщу транзитом для потоку машин. Все це нагадує ситуацію колапсу для мешканців мікрорайону.
Відтак, Наталія Кузьма вимагає від Львівської міської ради каналізувати Білогорщу у 2020 році та дбати про базовий рівень життя усіх львів’ян.

Як інформував «Щоденний Львів», ща два мільйони гривень на вулиці Стуса перестане смердіти.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів