У Львові натрапили на вулиці на дві сучасні гранати (оновлено)

10:22 8 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lviv.mns.gov.ua

У департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА повідомили в п’ятницю, що гранати знайшли в поліетиленовому пакеті на вулиці Скнилівській, а в прес-службі обласного управління МВС – що на Щирецькій.

7 травня об 11:50 на вулиці Скнилівській у Львові місцева мешканка виявила під час прогулянки пакет, в якому знаходилися дві сучасні гранати Ф-1 та РГДР, про що вона повідомила чергового міського управління МВС.

Місце події було огороджено, виставлено охорону. О 13:30 спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області виявлені боєприпаси вилучено встановленим порядком.

Про це повідомили сьогодні, 8 травня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС розповіли:

«У паркові зоні на по вулиці Щирецькій працівники міліції виявили в поліетиленовому пакеті два предмети схожі на гранати «Ф-1» та «РГД -5». Правоохоронці встановлюють особу, яка залишила пакет.

Вилучені предмети скеровано на дослідження у Науково-дослідницький експертно-криміналістичний центр при обласному управлінні МВС. Експерти встановлюють – чи гранати є бойовими.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, покарання за вчинене таке кримінальне правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Правоохоронці встановлюють особу, яка залишила пакет».

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів