Львів’ян закликають не паркувати автомобілі на смузі для руху громадського транспорту (відео)

18:05 6 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, евакуатори переміщуватимуть транспортні засоби зі смуги для руху громадського транспорту на проспекті Свободи.


Відео: «20 хвилин»

У прес-службі міської ради повідомили у четвер «Щоденному Львову», що в ЛМР нагадують водіям – виокремлена смуга на проспекті Свободи призначена для руху громадського транспорту. У повідомленні також конкретизують:

Водіїв закликають врахувати це та не паркувати тут свої автомобілі. Адже за порушення правил дорожнього руху автомобілі будуть евакуйовані, а їх власники оштрафовані .  Нагадаємо, на сьогодні у Львов працює три евакуатори. Евакуатор переміщує транспортний засіб, який не правильно припаркований, на штрафний майданчик, що знаходиться за адресою: вул. Конюшинна, 13. Нагадаємо, на пр.Свободи на ділянці від вул.Городоцької до вул.Гнатюка влаштували окрему смугу для руху громадського транспорту».

Як інформував «Щоденний Львів», на проспекті Свободи облаштували окрему смугу для громадського транспорту, водії масово ігнорують її, з проспекту Свободи евакуйовують автівки, припарковані на смузі для громадського транспорту.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів