Львів’ян готуватимуть до бойових дій з понеділка (відео)

11:58 7 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/theministryofdefence.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий запевнив, що в очоленому ним місті відкриють спільно з Академією сухопутних військ та іншими державними установами курси з підготовки чоловіків військовій справі.


Відео: «Еспресо TV»

«У зв’язку з тим, що Україна опинилася у стані фактичної війни, міська влада Львова прийняла рішення готувати мешканців міста до можливих бойових дій», – заявив ефірі телеканалу «Еспресо TV» міський голова Львова Андрій Садовий. Зокрема, городян навчатимуть основам військової справи.

«З понеділка ми починаємо новий етап – ми відкриваємо курси по підготовці чоловіків військовій справі, спільно з Академією сухопутних військ, з іншими державними установами, для отримання хоча би перших навиків», –зазначив львівський мер. Окрім того, всі охочі зможуть отримати медичні навики.

«Також будуть відкриті курси по наданню першої медичної допомоги – це буде і для чоловіків, і для жінок, тут нашими партнерами є Мальтійська служба, Червоний хрест, і управління охорони здоров’я міста», – повідомив також Андрій Садовий.

Про це повідомляється сьогодні, 7 вересня, на сайті телеканалу «Еспресо TV».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів