«Львівводоканал» обіцяє завершити ремонт Винниківського колектора до кінця травня

12:00 9 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, комунальники обіцяють, що, при умові вчасного фінансування, завершать ремонт Винниківського колектора до кінця травня.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 9 лютого, «Щоденному Львову», що, як інформують у ЛМКП «Львівводоканал», тривають роботи по ремонту каналізаційного колектора, що пролягає через Лисиничі і транспортує стічні води з Винників, Лисиничів та Підбірців. У повідомленні також конкретизують:

У ЛМКП «Львівводоканал» зазначили: «Ми взяли колектор на свій баланс, а з міського бюджету виділили для ремонту 1,7 млн грн. Необхідно прокласти 2 км нових трубопроводів. Найскладніша робота нас очікує навесні, коли доведеться міняти труби під залізничною колією. При умові вчасного фінансування, сподіваємося все завершити до кінця травня». 

Нагадаємо, що винниківський колектор перебуває в аварійному стані: в кількох місцях нечистоти витікають на поверхню. Це призводить до забруднення грунтів та поширення неприємного запаху. Відтак, ремонт колектора дозволить вирішити екологічну проблему, що дошкуляє мешканцям прилеглого мікрорайону».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів