«Львівтеплоенерго» заповнило водою мережі 97% житлових будинків, які знаходяться на його балансі

11:42 10 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: newzelenogradsk.ru

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, внутрішні системи опалення не заповнені у більше 40 будинків. Зокрема, через відсутність актів готовності будинків до зими – 33, через ремонтні роботи в середині будинку – вісім, через технічну неготовність – три.

У прес-службі міської ради повідомили у п'ятницю «Щоденному Львову», що ЛМКП «Львівтеплоенерго» все ще проводитьу  рамках підготовки до опалювального сезону, заповнення водою теплових мереж, які знаходяться на балансі підприємства та внутрібудинкових систем опалення. У повідомленні також конкретизують:

«За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на 10 жовтня з 1620 будинків заповнено 1573. Акти готовності будинку до зими підписані у 1577 будинках. 

Внутрішні системи опалення не заповнені у більше 40 будинків. Зокрема, через відсутність актів готовності будинків до зими – 33, через ремонтні роботи в середині будинку – 8, через технічну неготовність – 3.

У ЛМКП «Львівтеплоенерго» також розповіли: «На сьогодні вже заповнено 97% будинків житлового фонду. Однак, залишаються будинки, які досі не мають акту готовності. Найбільше серед них будинків БУ-4 КЕВ міста Львова на вул. Стрийська-Гашека-Максимовича. Тому звертаємося до власників будинків, які ще не підготували свої будинки до зими, якнайшвидше вирішити цю ситуацію». 

Щодо заповнення бюджетних установ то, зі 166 закладів освіти заповнено 163, із 50 закладів медицини заповнено 49».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів