ЛМКП «Львівтеплоенерго» вже відновило подачу гарячої води до частини споживачів

17:35 5 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

Тепловики повідомили у вівторок, що подачу гарячої води відновлено до Галицького, Личаківського, Сихівського й Шевченківського районів нашого міста.

Як повідомили сьогодні, 5 травня, в ЛМКП «Львівтеплоенерго», воно відновило подачу гарячої води до частини своїх споживачів – у Галицькому, Личаківському, Сихівському й Шевченківському районів нашого міста. Без гарячої води залишаються натомість Франківський район, мікрорайон Новий Львів та будинки наприкінці вулиці Стрийської. 

За попередньою інформацією, тут відновлення подачі гарячої води мало розпочатися з 16 травня. Як запевнили в ЛМКП «Львівтеплоенерго», подачу гарячої води буде відновлено швидше від встановленого терміну. Конкретну дату відновлення гарячого водопостачання буде повідомлено додатково. 

Гідравлічні випробування теплових мереж розпочалися з 15 квітня. Відновлення подачі гарячої води відбувається швидше від встановлених термінів.

Подачу гарячої води, згідно з графіком, було заплановано відновити: споживачам Сихівського району – орієнтовно 8 травня, решті споживачів, приєднаних до ТЕЦ-1 – з 16 до 18 травня, споживачам Шевченківського району – з 9 до 11 травня. Про це повідомили сьогодні, 5 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів