«Львівтеплоенерго» вже відновлює подачу опалення школам, дитячим садочкам і лікарням

15:48 12 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: vmr.gov.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, ЛМКП «Львівтеплоенерго» відреагувало на листи-звернення шкіл, лікарень і садочків про відновлення подачі їм опалення.

У прес-службі ЛМР повідомили сьогодні, 12 листопада,  «Щоденному Львову» , ЛМКП «Львівтеплоенерго» відреагувало на листи-звернення шкіл, лікарень і садочків про відновлення подачі їм опалення. У повідомленні також конкретизують:

«Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», на основі листів-звернень, підприємство відновлює подачу опалення до бюджетних установ: шкіл, лікарень, садочків. Згідно з розпорядженням міського голови, з 4 листопада, через підвищення температури, було призупинено подачу опалення. Натомість, опалення закладів освіти, охорони здоров’я та культури здійснювалося на підставі звернень керівників закладів. 

Так, на ранок 12 листопада, опалення отримували: Комунальна 3-а міська клінічна лікарня, вул. Раппопорта, 8, Львівський державний онкологічний регіональний діагностичний центр, вул. Гашека,2а, Обласна клінічна лікарня, вул. Чернігівська, 7, Навчально-реабілітаційний центр «Левеня», вул. Володимира Великого, 71а; 87а, Львівський геріатричний будинок-інтернат, вул. Медової Печери, 71, Оранжерейно-тепличний комплекс, вул. Черемшини, 44, Будинок дитини № 1, вул. Комаринця, 2, Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи, вул. Івасюка, 31 (Винники) та Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охмадит», вул. Лисенка, 31.

«Вчора і сьогодні активно почали надходити звернення від керівників бюджетних установ з проханням відновити подачу опалення з 12 листопада. Тому, зараз наші працівники займають відновлення теплопостачання до усіх заявників», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго». Нагадаємо, на обслуговуванні у ЛМКП «Львівтеплоенерго» є 165 закладів освіти та 50 установ охорони здоров’я».

Як інформував «ЩЛ», «Львівтеплоенерго» планує відновити завтра подачу опалення всім своїм споживачам.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів