«Львівтеплоенерго» вже розпочало заповнення водою теплових мереж

22:05 23 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: newzelenogradsk.ru

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, водою вже заповнено теплові мережі в 956-ти будинках із 1625-ти, які знаходяться на балансі ЛМКП.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 23 вересня, що ЛМКП «Львівтеплоенерго» вже розпочало в рамках підготовки до опалювального сезону заповнення водою теплових мереж, які знаходяться на балансі підприємства, та внутрібудинкових систем опалення. В повідомленні також конкретизують:

«За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», з 1625 будинків вже заповнено 956. Акти готовності будинку до зими підписані у 1385 будинках. Не підписані акти готовності у 240 будинків. 

Зі 166 закладів освіти заповнено 75. Із 51 закладу медицини заповнено 29.

«Для того, щоб вчасно і оперативно подати опалення до будинків, внутрібудинкові системи мають бути готові до зими і заповнені водою. Лише мережі «Львівтеплоенерго» потребують заповнення в розмірі 40 тисяч кубічних метрів води.

Заповнення внутрібудинкових систем потребує приблизно 20 тис м3 води. Зрозуміло, що заповнити такий об’єм одночасно досить складно.

Тому, враховуючи позитивну минулорічну практику, було прийнято рішення з вересня розпочати поетапне заповнення теплових мереж і внутрібудинкових систем опалення. Це дозволяє розвантажити процес заповнення, та, зважаючи на те, що маємо ще трохи часу до офіційного початку опалювального сезону, в разі виявлення якихось пошкодження у внутрібудинкових системах, їх можна буде ліквідувати», -– розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів