«Львівтеплоенерго» вже розпочало поетапне відновлення подачі гарячої води, але – не всім

17:18 30 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 1568.lutsk.ua

Як передали в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні тепловики поступово відновлюють подачу гарячої води споживачам Шевченківського району й частини Галицького, Личаківського та Сихівського.

У ЛМКП «Львівтеплоенерго» повідомили в четвер, що сьогодні, 30 квітня, вже розпочато роботи по відновленню подачі гарячої води споживачам підприємства. Однак, за словами тепловиків, цей процес не є миттєвим, а відбуватиметься поступово.

Зокрема, розпочато поетапне підключення споживачів всього Шевченківського району для відновлення подачі гарячої води від ТЦ «Північної». Своєю чергою, в Личаківському районі заплановано відновити подачу гарячої води споживачам від котелень на вулицях Китайській,12а та Таджицькій,4а.

У Галицькому районі подачу гарячої води буде відновлено від котельні на вулиці Тарнавського,114а. Натомість у Сихівському районі зараз тривають роботи з підготовки до пуску і заповнення мереж для відновлення подачі гарячої води.

Щодо Франківського району та мікрорайону Новий Львів, тут відновлення подачі гарячої води розпочнеться після 8 травня. Зокрема, у Франківському районі буде відновлено подачу гарячої води лише від котелень на вулиці Коновальця, 99 та 103. 

У ЛМКП «Львівтеплоенерго» також нагадали, що гідравлічні випробування теплових мереж розпочалися з 15 квітня, й запевняють, що відновлення подачі гарячої води відбувається швидше встановлених термінів, адже подачу гарячої води, згідно з графіком, було заплановано відновити: споживачам Сихівського району – орієнтовно 8 травня від котельні на вулиці Надійній,2; решті споживачів, приєднаних до ТЕЦ-1 – упродовж трьох днів, з 16 до 18 травня; споживачам Шевченківського району – впродовж трьох днів з 9 до 11 травня від ТЦ «Північна».

Про це повідомили сьогодні, 30 квітня, «Щоденному Львову», в прес-службі ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів