«Львівтеплоенерго» відновило подачу опалення всім своїм споживачам у повному обсязі

11:05 30 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «сьогодні ж усі котельні, ЦТП працюють у звичному режимі, щоб забезпечити подачу теплоносія відповідної температури до будинків».

У прес-службі міської ради повідомили у вівторок «Щоденному Львову», що  сьогодні, 30 грудня, всі котельні «Львівтеплоенерго» працюють у звичному режимі, щоб забезпечити подачу теплоносія відповідної температури до будинків. У повідомленні також конкретизують:

«Станом на 30 грудня опалення отримують усі споживачі підприємства.  Подачу тепла здійснюють до усіх закладів освіти, до усіх закладів охорони здоров’я та до усіх житлових будинків. У ЛМКП «Львівтеплоенерго» також пояснили:

«Робота об’єктів теплопостачання залежить від температури зовнішнього повітря. Нещодавно, через підвищення температури, об’єкти теплопостачання працювали в економному режимі. Це дозволило зменшити споживання газу та економити кошти нашим споживачам.

Сьогодні ж усі котельні, ЦТП працюють у звичному режимі, щоб забезпечити подачу теплоносія відповідної температури до будинків. Нагадаємо, на обслуговуванні у ЛМКП «Львівтеплоенерго» є 165 закладів освіти, 50 установ охорони здоров’я та 1627 житлових будинків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів