«Львівтеплоенерго» розпочало заміну аварійних ділянок теплових мереж

12:15 3 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

Як запевнили в четвер у комунальному підприємстві, вона відбувається на тих ділянках, які не заважають подачі теплоносія.

ЛМКП «Львівтеплоенерго» поінформувало сьогодні, 3 квітня, прес-службу міської ради, що цього року ним заплановано замінити більше 17 км трубопроводів теплових мереж різного діаметру. У повідомленні йдеться також:

«Кожного року значна робота з підготовки до опалювального сезону припадає на заміну теплових мереж. Цього року, відповідно до сформованого плану ремонтних робіт, заплановано замінити більше 17 км трубопроводів теплових мереж різного діаметру. Зараз проводять роботи по заміні теплових мереж у Франківському районі та Сихівському на тих ділянках, які не заважають подачі теплоносія.

Також тривають роботи з прокладання нової тепломережі на вулиці Луганській. Заміна трубопроводів великого діаметру, а саме від 400 до 720 мм, буде проведено на вулицях Миколайчука (тепломережа від ТЦ «Північної»), Стрийській, Луганській, Тернопільській і Вашингтона.

На Стрийську вже завезені труби і зразу ж після закінчення опалювального сезону розпочинаємо там роботи. Тому зараз активно укомплектовуємо теплотраси, які, відповідно до графіку ремонтних робіт, ідуть першими на заміну і чекаємо остаточного закінчення опалювального сезону, щоб розпочати ремонтну кампанію з підготовки об’єктів теплопостачання до нового опалювального сезону 2014-2015 років».

За словами тепловиків, заміна проблемних ділянок тепломереж забезпечує надійне і якісне теплопостачання. Торік під час літньої ремонтної кампанії було замінено 19 км трубопроводів теплових мереж. У тих місцях, де відбулась заміна, на тепломережах не виникало поривів під час опалювального сезону.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів