«Львівтеплоенерго» призупинятиме подачу опалювання при потеплінні

11:44 7 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Але відновлюватиме увечері – коли температура знижуватиметься.

За інформацією прес-служби міської ради, «Львівтеплоенерго» призупинятиме подачу опалення у зв’язку із підвищенням температури зовнішнього повітря та зверненнями мешканців. Якщо ж увечері температура знижуватиметься, то подачу опалення відновлюватимуть.

При цьому в «Львівтеплоенерго» пояснюють:

«У мешканців виникають хвилювання, що доведеться багато платити за теплопостачання в той час, коли на дворі тепло і можна зекономити. Тут варто відзначити, що приблизно 80% споживачів категорії населення мають лічильники по будинках. Вони оплачують відповідно до показів лічильника та мають можливість корегувати подачу тепла, якщо вважають це за доцільне. 

Тим споживачам, які не мають лічильників, нарахування проводиться відповідно до розробленої методики розрахунку опалення для без облікових об’єктів, затвердженої на державному рівні. У цій формулі, за якою визначаються нарахування на будинок за отримане теплопостачання, враховується температура зовнішнього повітря. Якщо на дворі тепло, то нарахування будуть меншими.

Як повідомляв «Щоденний Львів», станом сьогодні на ранок, 7 жовтня, теплопостачання подається до 1509-ти споживачів категорії населення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів